SAMOSTALNA VOŽNJA U PLANINSKOJ DIVLJINI

SLAVNI VRHOVI I VOŽNJA PJEŠČANIM DINAMA
REZERVIRAJTE TUR

JEDINSTVENI KRAJOLICI

Tijekom 4 dana ispunjena aktivnostima, proputovat ćete najnezaobilaznije namibijske znamenitosti i otkriti srce ove prekrasne zemlje –
od jedinstvenih obala do planina koje se spajaju s nebom. Ništa vas neće pripremiti za zadivljujuće platno namibijske divljine.

ISTIČEMO
IZ 4-DNEVNE
TURE

REZERVIRAJTE TUR

ČUVAMO VAŠU SIGURNOST I SIGURNOST NAŠIH KOLEGA

Da bismo vam osigurali najudobnije i najsigurnije iskustvo, svi programi vožnje Jaguar Land Rover u skladu su s najnovijim vladinim smjernicama za Covid-19. Naši trenutačni procesi navedeni su u nastavku.

FLEKSIBILNA REZERVACIJA

Budite uvjereni da će biti osiguran puni povrat uplate ako se vaše putovanje Land Rover Adventure Travel otkaže. Uz to, ako više niste u mogućnosti putovati, vaš doživljaj može se odgoditi za sljedeću sezonu, ovisno o dostupnosti. Alternativno, možete zatražiti otkazivanje sukladno našim standardnim naknadama za otkazivanje i Uvjetima i odredbama.

PROVJERA TJELESNE TEMPERATURE

Svim gostima će se po dolasku provjeriti tjelesna temperatura, upotrebom najnovije beskontaktne tehnologije, Gosti s temperaturom od 37,8 ili većom temperaturom, bit će zamoljeni da odgode svoj doživljaj da bi se osigurala sigurnost svih ostalih gostiju i osoblja.

DEZINFEKCIJA VOZILA

Unutrašnjost i vanjština svakog vozila čiste se i dezinficiraju antimikrobnim dezinficijensima prije i nakon svakog iskustva vožnje.

FIZIČKI RAZMAK I ZAŠTITNA OPREMA

Maske i osobna bočica sredstva za dezinfekciju ruku dostupni su svakom gostu tijekom njihovog doživljaja. Osobe iz različitih kućanstava moraju cijelo vrijeme biti udaljene najmanje 1,5 m.

STRUČNI TIM

Profesionalni, predani, te vrlo, vrlo iskusni. Ne samo da naši stručni instruktori znaju kako izvući ono najbolje iz naših vozila, već također znaju kako prenijeti koristi od tog znanja na jasan i sveobuhvatan način tako da izvuku i vaše najveće prednosti.

ADVENTURE TRAVEL NAMIBIA JACKET

S rukavima s patentnim zatvaračem, slojem SPF 50 UV i prozračnom, ali vodootpornom vanjštinom, naše muške i ženske jakne Land Rover Adventure Travel Namibia posebno su izrađene za pružanje optimalne zaštite u ekstremnim uvjetima afričkih nepreglednih ravnica.

Za kupnju jakne Land Rover Adventure Travel Namibia jednostavno odaberite potrebnu količinu u obrascu za rezervaciju.

JAVITE NAM SE

Ovaj se program provodi na engleskom jeziku. Naši su uredi otvoreni od 9 do 17:30 (UTC) od ponedjeljka do petka, osim na državne praznike. ​
(moguća je naplata lokalnih troškova)​


Telefon: +49 2058 77 809 94
E-pošta: expeditions@landrover-experience.de

NAMIBIJA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

OPEN ALL
OPĆENITO
CIJENA
VOŽNJA
PUTOVANJE

NAŠA OSTALA NAMIBIJSKA ISKUSTVA

SAMOSTALNA VOŽNJA NA OBALI OLUPINA

SAMOSTALNA VOŽNJA NA OBALI OLUPINA

Epska vožnja po pijesku, spektakularne olupine brodova i čudesne divlje životinje Nacionalnog parka namibijske Obale olupina (Skeleton Coast) moraju se doživjeti da bi im se povjerovalo. Odaberite naš 10-dnevni ili 14-dnevni plan putovanja.
ISTRAŽITE tour
NAMIBIJSKI SAFARI

NAMIBIJSKI SAFARI

Uključujući zadivljujući nacionalni park Etosha, naš 8-dnevni Namibijski safari nezaobilazan je za one koji su oduvijek sanjali da će vidjeti slavne afričke divlje životinje u njihovom prirodnom staništu.
ISTRAŽITE tour

Važna napomena

Ovdje prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi s programom, pisani plan putovanja smatrat će se točnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmjene rute putovanja i/ili zamjene organizatora putovanja sličnim alternativama.