SAFARI U BOCVANI

ZADIVLJUJUĆE DIVLJE ŽIVOTINJE I ČUDA PRIRODE
REZERVIRAJTE TUR

NAJVEĆI SPEKTAKL NA ZEMLJI

Blagoslovljen spektakularnim krajolicima i vrhunskim divljim životinjama, naš 8-dnevni Safari uvodi vas u čuda divlje strane Afrike. Prešavši deltu Okavanga za upravljačem novog Land Rover Defendera, otkrit ćete neka od najdubljih kulturnih iskustava pronađenih bilo gdje na planetu.

Znamenitosti uključuju epske Viktorijine slapove, Nacionalni park Chobe, prelijep životinjski svijet rezervata divljih životinja Moremi, te neke usputne uzbudljive izazove vožnje po svim terenima.

REZERVIRAJTE SVOJ DOŽIVLJAJ U BOCVANI

Molimo da imate na umu da bez obzira na to koji način odaberete za početak svoje Pustolovine u Bocvani, oba plana putovanja uključuju iste zadivljujuće znamenitosti i lokacije.

OD VIKTORIJINIH VODOPADA DO DELTE RIJEKE OKAVANGO

OD VIKTORIJINIH VODOPADA DO DELTE RIJEKE OKAVANGO

Plan putovanja počinje na legendarnim Viktorijinim slapovima i održat će tu razinu strahopoštovanja i novih otkrića do Rezervata divljači Moremi. Na istoku možete očekivati veličanstvene afričke izlaske sunca, iako oni neće biti na popisu 10 najspektakularnijih stvari koje ste vidjeli toga dana.
REZERVIRAJTE TUR
OD DELTE RIJEKE OKAVANGO DO VIKTORIJINIH VODOPADA

OD DELTE RIJEKE OKAVANGO DO VIKTORIJINIH VODOPADA

Ovaj plan putovanja počinje u Rezervatu divljači Moremi, a završava na nevjerojatnim Viktorijinim slapovima. Od zapada prema istoku, ovo je putovanje kroz uistinu nevjerojatne promjenjive krajolike. Vidjet ćete nepregledne daljine koje se čine kao da postoje u mjerilu koje je potpuno različito od svakodnevnog svijeta.
REZERVIRAJTE TUR

ČUVAMO VAŠU SIGURNOST I SIGURNOST NAŠIH KOLEGA

Da bismo vam osigurali najudobnije i najsigurnije iskustvo, svi programi vožnje Jaguar Land Rover u skladu su s najnovijim vladinim smjernicama za Covid-19. Naši trenutačni procesi navedeni su u nastavku.

FLEKSIBILNA REZERVACIJA

Budite uvjereni da će biti osiguran puni povrat uplate ako se vaše putovanje Land Rover Adventure Travel otkaže. Uz to, ako više niste u mogućnosti putovati, vaš doživljaj može se odgoditi za sljedeću sezonu, ovisno o dostupnosti. Alternativno, možete zatražiti otkazivanje sukladno našim standardnim naknadama za otkazivanje i Uvjetima i odredbama.

PROVJERA TJELESNE TEMPERATURE

Svim gostima će se po dolasku provjeriti tjelesna temperatura, upotrebom najnovije beskontaktne tehnologije, Gosti s temperaturom od 37,8 ili većom temperaturom, bit će zamoljeni da odgode svoj doživljaj da bi se osigurala sigurnost svih ostalih gostiju i osoblja.

DEZINFEKCIJA VOZILA

Unutrašnjost i vanjština svakog vozila čiste se i dezinficiraju antimikrobnim dezinficijensima prije i nakon svakog iskustva vožnje.

FIZIČKI RAZMAK I ZAŠTITNA OPREMA

Maske i osobna bočica sredstva za dezinfekciju ruku dostupni su svakom gostu tijekom njihovog doživljaja. Osobe iz različitih kućanstava moraju cijelo vrijeme biti udaljene najmanje 1,5 m.

STRUČNI TIM

Profesionalni, predani, te vrlo, vrlo iskusni. Ne samo da naši stručni instruktori znaju kako izvući ono najbolje iz naših vozila, već također znaju kako prenijeti koristi od tog znanja na jasan i sveobuhvatan način tako da izvuku i vaše najveće prednosti.

SUPSAHARA SA STILOM


Kada je riječ o pustinjskoj ljepoti, u Bocvani je samo nebo granica. Jedna od najupečatljivijih svjetskih divljina pruža vam dobrodošlicu s obiljem mogućnosti koje uključuju sve: od velikih rezervata prirode do najslavnijih afričkih divljih životinja.
PREGLEDAJTE GALERIJU

JAVITE NAM SE

Ovaj se program provodi na engleskom jeziku. Naši su uredi otvoreni od 9 do 17:30 (UTC) od ponedjeljka do petka, osim na državne praznike. ​
(moguća je naplata lokalnih troškova)​


Telefon: +49 2058 77 809 94
E-pošta: expeditions@landrover-experience.de

NAMIBIJA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

OPEN ALL
OPĆENITO
CIJENA
VOŽNJA
PUTOVANJE

EXPLORE ALL SUB-SAHARAN SELF-DRIVES

Traverse the most dramatic of desert landscapes and set your sights on iconic wildlife with our spectacular itineraries for Namibia and Botswana.
explore tours

Važna napomena

Ovdje prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi s programom, pisani plan putovanja smatrat će se točnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmjene rute putovanja i/ili zamjene organizatora putovanja sličnim alternativama.