SJEVERNA TURA

OTKRIJTE ZAMRZNUTE DIVLJINE ZIMSKOG WONDERLENDA.

REZERVIRAJTE ODMAH
PRAVO SKANDINAVSKO ISKUSTVO

S mjesta uza upravljača Range Rovera Sport, uputite se prema utabanim stazama za spektakularnu četverodnevnu avanturu istražujući bajkovite arktičke terene i stare skandinavske kulture.

SJEVERNA TURA
DAN 1
Nakon sletanja zračnoj luci Lulea biti ćete prevezeni u vaš osebujni Treehotel, visoko u krošnjama daleke borove šume. Opustite se uz lokalnu kuhinju i svijeće na zamrznutom jezeru.
DAN 2
Odvezite se do Jokkmokk zajednice, gdje ćete preći arktički krug. Ovjde ćete se stopiti sa Sami kulturom s tradicionalnim jelom, prije nego što nahranite soba. Nakon ručka imate 95 km do Gallivare za uzbudljivu vožnju na zaleđenom jezeru. Opustite se u sauni vašeg hotela i u parnim sobama.
DAN 3
Vozite do Kirune i svjetski poznatog ICEHOTELA®. Večera u pet slijedova poslužena je na ledenim blokovima zamrznutog jezera, nakon koje možete odabrati opcijsko noćenje u ručno izrađenoj ledenoj sobi.
DAN 4
Vrijeme je reći zbogom vašim kolegama gostima jer idete prema zračnoj luci Kiruna za vaš povratni let.
UPOZNAJTE VAŠ STRUČNI TIM

Profesionalni, posvećeni i jako, jako iskusni. Ne samo što naši stručni instruktori znaju kako izvući najbolje iz naših vozila, oni također znaju kako prenijeti dobrobiti tog znanja na jasan i razumljiv način kako bi izvukli najbolje i od vas.

POGLEDAJTE GALERIJU
TREEHOTEL

Uputite se prema krošnjama jednog od najzanimljivijih skloništa u svijetu. Sedam stilskih brloga inspiriranih ptičjim gnijezdima i nevjerojatnim NLOima spremni su vas dočekati s ekološkim luksuzom i pogledima sjeverne Švedske koji bude strahopoštovanje.

SJEVERNA SVJETLOST

Vožnja u Kiruni na dalekom sjeveru švedskog Laplanda pružit će vam veliku priliku da doživite najspektakularniji svjetlosni šou prirode i životni trenutak koji će ostati zauvijek s vama.

ICEHOTEL<sup>®</sup>

Dom svjetski poznate izložbe ledene umjetnosti i ručno izrađenih ledenih spavaćih soba koje se mogu pohvaliti s konstantnom hladnoćom od -5 do -8 stupnjeva Celzija. Izbor luksuznih grijanih spavaćih soba je također na raspolaganju, nakon dana hasky sanjkanja ili izrade vašeg osobnog ledenog umjetničkog djela.

REZERVIRAJTE VAŠE LAPLAND ISKUSTVO

Četiri dana ledene avanture u arktičkoj divljini.

REZERVIRAJTE ODMAH

OVAJ PROGRAM JE NA ENGLESKOM JEZIKU

KONTAKTIRAJTE NAS

LAPLAND

Naši uredi su otvoreni od 9am do 6pm CET od ponedjeljka do petka.

Telefon +49 69 460 97 47 47
Email jlriceacademy@zerotwonine.com

ADVENTURE TRAVEL LAPLAND NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA
OPĆENITO

Tko upravlja s Land Rover Adventure Travel Lapland?

Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH upravlja Land Rover Adventure Travel Lapland u suradnji s Land Roverom, koji isporučuje vozila i kvalificirane Land Rover Experience instruktore vožnje. Program vožnje i ledene staze dizajnirane su sa strane Land Rovera. Također na raspolaganju vam je voditelj na licu mjesta koji nadgleda sve aspekte vašeg vozačkog iskustva kako bi osigurao da se sve odvija prema planu.

Tko vozi?

Vi! Na raspolaganju vam je tim Land Rover Experience instruktora kako bi pružili stručno vođenje i poučavanje, ali vi ste iza upravljača..

Na kojem jeziku su ture organizirane?

Program je organiziran na engleskom jeziku.

Koje dodatne aktivnosti su na raspolaganju?

Na raspolaganju su vam opcijske dodatne aktivnosti koje se mogu dodati vašoj turi (uz doplatu), koje se mogu kupiti unaprijed prilikom rezervacije vašeg mjesta. Za više informacija, molimo kontaktirajte Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH na sljedećem kontaktu:

E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com ili na telefon: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET), od ponedjeljka do petka, osim lokalnih praznika. Mogu se primjeniti pristojbe lokalnog operatera).

CIJENA

Kada se rezervacije zatvaraju?

Rezervacije će biti zatvorene 4 tjedana prije početka rotacije.

Trebam li kupiti dodatno osiguranje kako bih mogao voziti?

Dodatno osiguranje vozila nije potrebno ali za goste je obavezno kupiti policu sveobuhvatnog putnog osiguranja. Putno osiguranje za goste s primarnim boravištem u Njemačkoj ili u susjednim zemljama može se kupiti preko naše operativne agencije Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH. Molimo kontaktirajte ih na sljedećim kontaktima:

E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com ili na telefonu: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET),

od ponedjeljka do petka, osim lokalnih praznika. Mogu se primjeniti pristojbe lokalnog operatera).

Što je uključeno u cijeni Land Rover Adventure Travel Lapland?

Opće pokriće je kako slijedi: sve aktivnosti vožnje, hotelski smještaj (s bračnim krevetom), doručak, ručak i večera, pića uz jelo, i transferi iz/u zračnu luku. Molimo pogledajte vaš individualni plan puta za točno pokriće. Molimo vas zabilježite da zbog razine vozačkih aktivnosti, alkohol je uključen samo s vašom večerom i bit će ograničen. Bezalkoholna pića, čaj i kava uključeni su u svim obrocima.

Što nije uključeno u cijeni vozačkog iskustva?

Letovi, obroci i pića koja nisu specificirana u programu, opcijske aktivnosti (npr. sanjkanje s psima i ture s motornim sanjkama), pristojbe za vizu (prema potrebi), putno osiguranje i bilo koji aranžman prije ili nakon putovanja koji skreće s puta.

VOŽNJA

Nikad prije nisam vozio vozilo na ledu, je li ipak mogu sudjelovati u Land Rover Adventure Travel Lapland?

Apsolutno-vozačke aktivnosti su dizajnirane za vozače svih mogućnosti. Primit ćete detaljne upute tijekom sastanaka za vozače i naš tim stručnih Land Rover Experience instruktora bit će vam na raspolaganju kako bi vam pružili stručno vođenje i upute prije odlaska i tjiekom vožnje. Svako od naših vozila opremljeno je dvosmjernim radiom kako bi vam naši instruktori bili uvijek dostupni za vrijeme vožnje.

Koja vozila ću voziti?

Range Rover Sport

Povremeno možda ćemo trebati promijeniti ili zamijeniti navedena vozila, zbog okolnosti izvan naše kontrole i zadržavamo pravo da to učinimo.

Jesu li vozila s manualnim ili automatskim mjenjačem?

Sva vozila u ovom programu su s automatskim mjenjačem.

Jesu li vozila s upravljačem na lijevu ili desnu stranu?

Vozila su mješavina upravljača na lijevu i desnu stranu. Klijente kojima nije ugodno voziti na neku posebnu stranu vozila molimo da se obrate instruktorima timova koji će učiniti sve kako bi udovoljili vašim zahtjevima.

Koji je najmanji uzrast za sudjelovanje?

Najmanji uzrast je 21 godina s 3 godine kompletne vozačke dozvole ili 23 godine s 1 godinom kompletne vozačke dozvole.

Koja vrsta vozačke dozvole mi je potrebna?

Svi vozači moraju imati kompletnu i važeću vozačku dozvolu. Ako posjedujete UK dozvolu poslat ćemo vam link za online formular koji morate ispuniti kako bi potvrdili status vaše dozvole. Ako je vaša dozvola izdana izvan UK tada ćete trebati ispuniti deklaraciju o vozačkoj dozvoli na sastanku dobrodošlice. Vaša vozačka dozvola mora biti važeća i aktulna i morate ju donijeti i pokazati na danima događaja.

Svi vozači moraju imati najmanje (3) godine neprekinutog vozačkog iskustva kompletne dozvole bez ozbiljnih nezgoda ili osuđivanja, u zadnje (2) godine. Ili najmanje (1) godinu neprekinutog vozačkog iskustva s kompletnom dozvolom bez ozbiljnih nezgoda ili osuđivanja za to vrijeme, ako je uzrast vozača 23 godine ili stariji. Svi vozači ne smiju imati više od 6 kaznenih poena u njihovoj dozvoli (gdje je primjenjivo) kako bi mogli sudjelovati na bilo kojem cestovnom događaju tijekom tečaja. Morate nas obavijestiti ukoliko imate više od 6 kaznenih poena u vašoj vozačkoj dozvoli.

Je li trebam imati određenu razinu fizičke spremnosti kako bih sudjelovao?

Da bi sudjelovali u Driving Experience programu, trebate biti sigurni da ne znate za bilo koje okolnosti koje bi vas diskvalificirale od vožnje, kao na primjer kronični bolovi u leđima (ili slični bolovi), mentalna stanja koja mogu umanjiti vašu sposobnost vožnje, loš vid koji ne zadovoljava standarde za vožnju, trudnoća ili problemi sa srcem.

Koliko ljudi je u svakom vozilu?

Bit će dvoje gostiju po vozilu.

PUTOVANJE

How much time will there be behind the wheel?

There could be up to 4 hours depending on weather conditions.

Ako putujem sam hoću li imati svoje vlastito vozilo?

Ne. Kao sam putnik bit ćete u paru s drugim gostom u vašem vozilu. Za cijelo vrijeme imat ćete vlastitu hotelsku sobu.

Je li dozvoljeno da se djeca pridruže Adventure Travel Lapland?

Adventure Travel Lapland nije preporučljiv za djecu zbog sigurnosnih razloga i ekstremnih vremenskih uvjeta na lokaciji.

Koja je najveća veličina grupe na svakom vozačkom iskustvu?

Kako bi omogućili ekskluzivnije i angažiranije iskustvo, želimo održati veličinu grupe Land Rovera Adventure Travel Lapland na 10 gostiju (dvoje po vozilu).

Koje vrste kreveta su dostupne?

Nudimo bračni krevet u svim sobama. Jedinačni ili prošireni kreveti nisu dostupni. Nudimo sljedeće vrste soba u različitim hotelima.

Treehotel:

North Trip: Birds Nest, UFO, Cabin, BlueCone, Dragonfly, 7th room

South Trip: Birds Nest, UFO, Cabin, 7th room, Dragonfly

Quality Hotel: Superior Double sobe

ICEHOTEL®: Topla soba - Kaamos

Imate mogućnost proširiti vaš prestoj u ICEHOTEL® biranjem hladne sobe (uz doplatu). Dostupnost i cijene hladne sobe poslat ćemo vam na zahtjev.

Molimo zabilježite da je rezervacija sobe u Treehotelu bazirana na principu "tko prvi pita prvi dobije".

Trebam li vizu?

Većina zemalja izvan EU trebaju vizu za putovanje u Švedsku i EU. Molimo kontaktirajte vaš lokalni konzulat kako biste provjerili vaše specifične potrebe. Ukoliko trebate pozivnicu za vađenje vize, molimo obavijestite Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH koji će vam je obezbijediti. Možete ih kontaktirati na sljedećim kontaktima:

E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com or telephone: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET),

od ponedjeljka do petka, osim lokalnih praznika. Mogu se primjeniti pristojbe lokalnog operatera).

Koja valuta se koristi u Švedskoj?

Lokalna valuta je švedska kruna (SEK).

Koga mogu kontaktirati ako trebam pomoć u vezi rezervacije leta ili putnog osiguranja?

Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH, naš organizacijski partner, sa zadovoljstvom će vam pomoć u vezi rezervacije leta i putnog osiguranja. Možete ih kontaktirati preko sljedećih kontakata:

E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com or telephone: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET),

od ponedjeljka do petka, osim lokalnih praznika. Mogu se primjeniti pristojbe lokalnog operatera).

Trebam li specijalnu odjeću?

Temperature na vozačkom događaju mogu pasti na -30°C ili niže i zato vas molimo da osigurate da ponesete odgovarajuću toplu, vremenski otpornu odjeću i obuću. Odjeća nije obezbijeđena i zato preporučamo svi sudionicima da ponesu sljedeće stvari:

• Toplu kapu
• Tople rukavice
• Vuneni šal
• Toplinski osnovni sloj (dugi rukav / duge nogavice)•
• Dobro izolirana jakna
• Vuneni pulover ili jakna od flisa
• Dodati neke dodatne lagane slojeve prema potrebi
• Čvrstu, udobnu obuću (odgovarajuću za vožnju)
• Sučane naočale

Koji je večernji dress code?

Večernji dress code je casual.

Je li dozvoljeno nostiti foto aparat ili video kameru?

Da, svakako, ali molimo vas zabilježite da dronovi nisu dozvoljeni.

JUŽNA TURA

Uživajte u istom spektakularnom četverodnevnom Lapland vozačkom iskustvu, ali s više milja iza upravljača.

DOZNAJTE VIŠE
OBAVIJESTITE ME
Budite obaviješteni o najnovijim vijestima iz Adventure Travela.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg najbližeg prodavača.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora kreirajte vaše savršeno vozilo.