Opcije i dodatna oprema

Sve opcije neće biti dostupne za sve modele. Za više informacija, molimo vas kontaktirajte vašeg lokalnog Land Rover predstavnika.

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  KOTAČI OD LAKE LEGURE

  Uskladite vaš izbor stilizirane vanjske dodatne opreme odabirom omiljenih kotača od lake legure. Na raspolaganju vam je širok izbor dimenzija od 17" do 20", kao i raznolika paleta boja, uključujući Diamond Turned, Gloss Black ili Gloss Dark Grey.

  Kreirajte vlastiti automobil

  Unutrašnje opcije

  • FLEKSIBILNA UNUTRAŠNJOST
   FLEKSIBILNA UNUTRAŠNJOST

   Unutrašnjost se s lakoćom podešava i omogućava 5+2 opcije konfiguracije sjedala. Vozačko i suvozačko sjedalo imaju jednake funkcije, uključujući podešavanje u 10 smjerova i memorijski sadržaj. Izaberite pomicanje i preklapanje sjedala drugog reda za fleksibilno iskorištavanje prostora prtljažnika i sjedala.

  • PROFINJENI MATERIJALI ZA JOŠ VEĆU UDOBNOST
   PROFINJENI MATERIJALI ZA JOŠ VEĆU UDOBNOST

   Izdašna unutrašnjost prekrasno je dizajnirana za najveću moguću udobnost vas i vaših suputnika. Opremljene visokokvalitetnim materijalima kao što je koža s dvostrukim šivanjem, površine su ujedno izdržljive i praktične. Elegantne, moderne kombinacije boja, kao što je Glacier boja unutrašnjosti, izdvajaju vas i vaše jedinstveno vozilo od gomile.

  • PODESIVE TEMPERATURE
   PODESIVE TEMPERATURE

   Sustav kontrole klimatizacije neizostavan je ukoliko živite na području ekstremnih klimatskih uvjeta, bilo da je pretežno vruće ili hladno. Snažni ventilatori u stražnjem dijelu automobila održavaju stalnu udobnost putnika, a temperature se mogu prilagoditi u različitim zonama vozila. Također možete odabrati dodatno hlađenje za treći red sjedala.

  Paketi opcija

  Paketi opcija

  Paketi opcija

  Discovery Sport Black

  Ograničeno izdanje Discovery Sport Black sadrži postojeće Black Pack vanjske detalje uz jedinstvenu Dynamic masku, Black SPORT oznaku i zatamnjena stakla za još veću privatnost. Vanjski detalji u jednoj od ponuđenih boja - Silicon Silver, Carpathian Grey ili Yulong White - upotpunjuju savršen izgled.

  Kreirajte vlastiti automobil

  Paketi opcija

  Paketi opcija

  PAKET BLACK DESIGN

  Black Design paket opreme dostupan je u kombinaciji sa svim vanjskim bojama, uključujući izbor 18", 19" ili 20" Gloss Black kotača od lake legure. Ostale opcije uključuju Narvik Black masku, ventilacijske otvore na blatobranu i Black kućišta retrovizora, a Black Discovery natpis na poklopcu motora i prtljažnika upotpunjuju sveukupni dojam čineći ga zaokruženom cjelinom.

  Paketi opcija

  Paketi opcija

  PAKET DYNAMIC DESIGN

  Pruža pouzdaniji stav, istovremeno zadržavajući prepoznatljive značajke dizajna Discovery Sporta. Paket Dynamic Design nudi naglašene prednje i stražnje linije dizajna s bočnim obrubima kotača. Kromirani detalji ispuha zajedno s crvenom oznakom SPORT vašem automobilu pridaju nezamjenjivu prepoznatljivost.

  Kreirajte vlastiti automobil

  Tehnologija

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Land Rover kontinuirano razvija nove tehnologije motora kako bi bez kompromisa poboljšao potrošnju goriva i smanjio emisiju plinova. Takve su tehnologije, primjerice, naš Automatic Stop/Start sustav koji gasi motor kad nije potreban, hibridni motori koji razvijaju okretni moment od impresivnih 700 Nm, kao i novi lagani materijali i mogućnosti transmisije u cijeloj paleti modela.

  • PERFORMANSE NA CESTI
   PERFORMANSE NA CESTI

   Na cesti Land Roverove tehnologije, kao što su Adaptive Cruise Control za opuštenu dugu vožnju i Adaptive Dynamics, omogućavaju optimalnu ravnotežu vožnje i kontrole, a sustav Torque Vectoring za uglađeno, kontrolirano vijuganje pridonosi profinjenoj i smirenoj vožnji.

  • SPOSOBNOSTI NA TERENU
   SPOSOBNOSTI NA TERENU

   Land Rover vozila koriste tehnologije koje vam omogućavaju da svladate i najzahtjevnije terene. Od originalnog Terrain response sustava koji prilagođava vožnju podlozi do Hill Descent Control značajke koja vam omogućava sigurno spuštanje padinom, Land Rover vozila oduvijek pružaju vodeće sposobnosti u automobilskoj industriji.

  • POMOĆ VOZAČU
   POMOĆ VOZAČU

   Sa sustavom upozorenja na nadolazeća vozila s obje strane, paletom tehnologija Park Assist koja parkiranje čini jednostavnijim te upozorenjem za ograničenje brzine koje vam omogućava brzu reakciju, sustavi za pomoć vozaču pružaju vam mogućnost da se u potpunosti usredotočite na vožnju.

  • UDOBNOST I UGOĐAJ
   UDOBNOST I UGOĐAJ

   S vrhunskim sustavima za grijanje i hlađenje kako bi se svatko osjećao ugodno neovisno o vremenskim prilikama, različitim sustavima aktiviranima pokretom te tehnologijama bez ključa, Land Rover vozila razmazit će vas svojom udobnošću.

  • SUSTAV ZA INFORMACIJE I ZABAVU
   SUSTAV ZA INFORMACIJE I ZABAVU

   Land Roverov sustav za informacije i zabavu omogućava vrhunsku zabavu i informiranje u cijelom vozilu, čak i na vašem pametnom telefonu. Aplikacija InControl Connect sigurno vas povezuje s vašim vozilom, a izbor različitih zaslona na dodir omogućava vam zabavu i korisno iskorištavanje vremena provedenog u vozila. Također, audio-sustav Meridian™ pruža vam kvalitetan zvučni doživljaj koncertne dvorane.

  Dodatna oprema

  • VANJSKA DODATNA OPREMA
   VANJSKA DODATNA OPREMA

   Naglasite pojavu vašeg automobila upadljivim detaljima, dodajte zaštitu kako biste ga zaštitili od oštećenja i pripremite ga za terensku vožnju.

  • UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA
   UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA

   Dodajte Land Rover Approved dodatnu opremu u svako vrijeme, za svaku potrebu - od dječjih sjedala i zaštitnih navlaka do sustava zabave i tehničkih nadogradnji.

  • NOŠENJE I VUČA
   NOŠENJE I VUČA

   S montiranom opremom za nošenje na šinama krova, odaberite specijalne spremnike za sportsku opremu, kao i dodatnu opremu kojom biste maksimalno iskoristili sposobnosti vuče vašeg Land Rovera.

  • KOTAČI I DODATNA OPREMA
   KOTAČI I DODATNA OPREMA

   Personalizirajte izgled vašeg Land Rovera pomoću kotača od lake legure i naglasite ih izborom stiliziranih i brendiranih dodataka.