Dizajn

  Svestranost

  Tehnologija

  • Motori
   Motori

   Land Rover kontinuirano razvija nove tehnologije motora kako bi bez kompromisa poboljšao potrošnju goriva i smanjio emisiju plinova. Takve su tehnologije, primjerice, naš Automatic Stop/Start sustav koji gasi motor kad nije potreban, hibridni motori koji razvijaju okretni moment od impresivnih 700 Nm, kao i novi lagani materijali i mogućnosti transmisije u cijeloj paleti modela.

  • SPOSOBNOSTI NA TERENU
   SPOSOBNOSTI NA TERENU

   Land Rover vozila koriste tehnologije koje vam omogućavaju da svladate i najzahtjevnije terene. Od originalnog Terrain response sustava koji prilagođava vožnju podlozi do Hill Descent Control značajke koja vam omogućava sigurno spuštanje padinom, Land Rover vozila oduvijek pružaju vodeće sposobnosti u automobilskoj industriji.

  • PERFORMANSE NA CESTI
   PERFORMANSE NA CESTI

   Na cesti Land Roverove tehnologije, kao što su Adaptive Cruise Control za opuštenu dugu vožnju i Adaptive Dynamics, omogućavaju optimalnu ravnotežu vožnje i kontrole, a sustav Torque Vectoring za uglađeno, kontrolirano vijuganje pridonosi profinjenoj i smirenoj vožnji.

  • POMOĆ VOZAČU
   POMOĆ VOZAČU

   Sa sustavom upozorenja na nadolazeća vozila s obje strane, paletom tehnologija Park Assist koja parkiranje čini jednostavnijim te upozorenjem za ograničenje brzine koje vam omogućava brzu reakciju, sustavi za pomoć vozaču pružaju vam mogućnost da se u potpunosti usredotočite na vožnju.

  • UDOBNOST I UGOĐAJ
   UDOBNOST I UGOĐAJ

   S vrhunskim sustavima za grijanje i hlađenje kako bi se svatko osjećao ugodno neovisno o vremenskim prilikama, različitim sustavima aktiviranima pokretom te tehnologijama bez ključa, Land Rover vozila razmazit će vas svojom udobnošću.

  • SUSTAV ZA INFORMACIJE I ZABAVU
   SUSTAV ZA INFORMACIJE I ZABAVU

   Land Roverov sustav za informacije i zabavu omogućava vrhunsku zabavu i informiranje u cijelom vozilu, čak i na vašem pametnom telefonu. Aplikacija InControl Connect sigurno vas povezuje s vašim vozilom, a izbor različitih zaslona na dodir omogućava vam zabavu i korisno iskorištavanje vremena provedenog u vozila. Također, audio-sustav Meridian™ pruža vam kvalitetan zvučni doživljaj koncertne dvorane.

  Udobnost i ugođaj

  Sposobnosti

  Testiran do ekstrema

  • PROCES TESTIRANJA
   PROCES TESTIRANJA

   U "neutralnom zvuku" naše komore za ispitivanje buke unutrašnjost vozila izložili smo paleti vibracija i frekvencija kako bismo bili sigurni da Discovery Sport zvuči profinjeno pri svakoj brzini i na svakoj podlozi.

  • BRZINE VJETRA OD 20 ČVOROVA
   BRZINE VJETRA OD 20 ČVOROVA

   U našoj klimatskoj komori možemo simulirati neke od najzahtjevnijih vjetrova koje bi Discovery Sport mogao susresti: ne samo brze vjetrove s brzinom od 240 km/h, nego i visoke temperature okoline i strujanje zraka. Uvjereni smo da samo testiranjem svih sustava do njihovih krajnjih granica možemo razviti istinsku pouzdanost.

  • TEMPERATURE ISPOD NULE
   TEMPERATURE ISPOD NULE

   U realnom okruženju i u našim klimatskim komorama "smrzavamo" vozila do -40°C i "pečemo" ih do 50°C. Nakon toga svi ključni sustavi ispitani su prema našim strogim standardima. Tako ni u najudaljenijim krajevima udobnost i duševni mir nisu nikada daleko.

  • OFF-ROAD
   OFF-ROAD

   Od zaleđenih testnih staza Arjeploga u Švedskoj do neopraštajućeg pustinjskog pijeska u Dubaiju, ustrajni smo u nastojanju da naše legendarne terenske performanse možete osjetiti u svakom vozilu. Prototipi su razvijeni vozeći na najzahtjevnijim terenskim putevima duljine od oko 8,500 km.

  Performanse

  Održivost