Opcije i dodatna oprema

Sve opcije nisu dostupne za sve modele. Molimo vas kontaktirajte vašeg Land Rover prodavača kako biste doznali više.

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  PANORAMSKI KROV

  Opcijski stakleni fiksni ili pomični krov naglašava osjećaj prostornosti u unutrašnjosti vozila i ispunjava je prirodnom svjetlošću kojom su obasjana sva tri reda sjedala (ako vozilo sadrži tri reda sjedala). Pojačano staklo ima tamnu boju kako bi održalo ugodnu temperaturu u unutrašnjosti.

  PREUZMITE BROŠURU

  Unutrašnje opcije

  • RAZNOLIKA UNUTRAŠNJOST
   RAZNOLIKA UNUTRAŠNJOST

   Opcijskih 7 sjedala normalne veličine u potpuno novom Discoveryju izvrstan su primjer Land Roverove udobnosti i raznolikosti. Modeli HSE i HSE Luxury također sadrže opciju inteligentnog preklapanja sjedala, koja možete konfigurirati koristeći prekidače u prtljažniku, zaslon na dodir ili pomoću InControl Remote aplikacije na vašem pametnom telefonu. Uz to možete povećati unutrašnji prtljažni prostor izborom pametnih rješenja.

  • REDEFINIRAN PROSTOR
   REDEFINIRAN PROSTOR

   Oko za detalje. Najfiniji materijali. Na raspolaganju su vam sjedala sa zrnastom ili Windsor kožom i opcijski završni detalji, uključujući Brushed Linear Aluminium, Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak i High Gloss Charcoal Oak drvene umetke. Što god odabrali, bez sumnje ćete svoje vozilo učiniti još osebujnijim i individualnijim.

  • KONTROLA KLIMATIZACIJE
   KONTROLA KLIMATIZACIJE

   Kako bi osigurao savršenu temperaturu u unutrašnjosti bez obzira na vanjsku temperaturu, potpuno novi Discovery sadrži vrlo učinkovit sustav kontrole klimatizacije dostupan u konfiguraciji sa dvije, tri ili četiri zone. Nastao u nevjerojatno rigoroznom razvojnom programu, sustav je bio testiran u realnim uvjetima na temperaturama od -40 do +50°C.

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  POTPUNI PAKET DYNAMIC DESIGN

  Jedinstveni dizajn prednjeg odbijača, kotači od lake legure Satin Dark Grey od 21" ili 22" i izbor Black ili Grey kontrastnog krova uvelike doprinose impozantnoj pojavi vozila. Upadljivi Narvik Black dodatci uključuju jedinstvenu mrežastu masku, otvore za ventilaciju, Discovery natpis i kućišta retrovizora. U unutrašnjosti kontrastni detalji Dark Brushed Aluminium i Titanium Mesh naglašavaju dojmljivi izbor Windsor kože u tri boje.

  KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  PAKET BLACK DESIGN

  Kako biste ostavili upadljiv dojam, potpuno novi Discovery može se personalizirati s opcijskim Black Design paketom za modele SE, HSE i HSE Luxury. Paket Black Design sadrži Narvik Black masku, ventilacijske otvore na blatobranima i kućišta retrovizora s Black Discovery natpisom na poklopcu motora i stražnjim vratima. Ovisno o modelu dostupna je paleta Gloss Black kotača od lake legure od 20", 21" i 22".

  KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

  Dodatna oprema

  • CLICK AND GO SUSTAV
   CLICK AND GO SUSTAV

   Click and Go sustav je višenamjenski dodatak na poleđini sjedala u drugom redu. Postavlja se između držača naslona za glavu, a dodatni držači mogu se postaviti za držanje vašeg tableta, torbe, košulje i jakne. Kad nije u upotrebi, sustav se može lako razmontirati.

   Pogledajte film
  • PRTLJAŽNIK
   PRTLJAŽNIK

   Razdjelnik prtljažnika pridonosi optimiziranju funkcije preklapanja drugog reda sjedala. Dodatni uzdužni razdjelnik može se ugraditi kako bi podijelio prtljažnik na dva dijela dok kadica prtljažnika štiti pod od nečiste i mokre opreme.

   Pogledajte film
  • PUNJENJE TELEFONA
   PUNJENJE TELEFONA

   Dodaci iPhone® Connect and Charge Dock i Wireless Phone Charging Cupholder** koriste držač čaša središnje konzole kako bi telefon bio vidljiv prilikom punjenja. Punjač je dostupan za modele iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S i iPhone 5SE.

   Pogledajte film
  • NOSAČ PRTLJAGE
   NOSAČ PRTLJAGE

   Ekskluzivno dizajniran u Silver aluminijskoj izvedbi s Black kontrastnim detaljima, ovaj brendiran Land Roverov nosač s nosivošću od 61 kg dostupan je u paketu s integriranim bočnim konzolama za veću sigurnost. Za ovu praktičnu opremu potrebne su krovne šine i poprečni nosači.

   Pogledajte film