Dizajn

  Raznolikost

  Tehnologija

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Potpuno novi Discovery nudi snažne performanse iz širokog raspona svojih rafiniranih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora. Naš napredni 2.0-litarski Ingenium motor je prvi 4-cilindarski dizelski motor korišten u jednom Land Roveru standardne veličine.

  • PERFORMANSE NA CESTI
   PERFORMANSE NA CESTI

   Potpuno novi Discovery dizajniran je da omogući sigurnu, udobnu i aktivnu vožnju kako bi kilometrima duga vožnja prošla neopaženo. Visoka kvaliteta vožnje dodatno je naglašena elektronskim servo-upravljačem dok sustav kontrole kočenja u zavoju pomaže održati stabilnost za vrijeme kočenja u zavojima.

  • OFF-ROAD SPOSOBNOST
   OFF-ROAD SPOSOBNOST

   Sposobnost vozila da svlada svaki teren, prelazak preko vode s opcijskim sustavom za prepoznavanje dubine i ostale funkcije kao što je Terrain Response 2 osiguravaju da je potpuno novi Discovery uvijek spreman za akciju i hvatanje ukoštac sa svime što se pojavi na obzoru.

  • POMOĆ VOZAČU
   POMOĆ VOZAČU

   Potpuno novi Discovery sadrži paletu opcijskih sustava za pomoć vozaču kako bismo poboljšali sigurnost vas i vaših suputnika. Koristeći najnaprednija inovativna razmišljanja, projektiranje i tehnologiju vozila, ove funkcije će vam pomoći da s lakoćom svladate većinu situacija u prometu, na autocesti, cesti ili čak u noćnoj vožnji.

  • UDOBNOST I UGODNOST
   UDOBNOST I UGODNOST

   Sa sedmero sjedala normalne veličine raspoređenih u tri reda, fleksibilnom konfiguracijom sjedala i opcijskim grijanjem, hlađenjem i masažnim funkcijama - kako god da ste konfigurirali pametno korištenje prostora u potpuno novom Discoveryju, uvijek ćete imati prostor za opuštanje.

  • SUSTAV ZA INFORMACIJE I ZABAVU
   SUSTAV ZA INFORMACIJE I ZABAVU

   Primjenom najnovijih informatičkih tehnologija ostvarene su najviše razine zabave, povezanosti i informacija. Od izbora Meridian™ audio sustava do inovacija kao što su InControl Touch Pro i opcijskog sustava zabave na stražnjim sjedalima, svijet vam je nadomak prstiju.

  Udobnost i ugodnost

  Sposobnosti

  Testiran do ekstrema

  • POLUGLUHA SOBA
   POLUGLUHA SOBA

   U "neutralnom zvuku" naše polugluhe sobe ciljano smo izložili unutrašnjost vozila širokom rasponu frekvencija i vibracija kako bismo bili sigurni da potpuno novi Discovery uvijek zvuči rafinirano.

  • BRZINA VJETRA
   BRZINA VJETRA

   U našim klimatskim komorama možemo oponašati neke od najizazovnijih uvjeta vjetra s kojima će se potpuno novi Discovery suočiti. Jedino testiranjem svih sustava do njihovih krajnjih granica možemo razviti doista pouzdano vozilo.

  • EKSTREMNE TEMPERATURE
   EKSTREMNE TEMPERATURE

   U realnim uvjetima okoline, u našoj klimatskoj komori smrzavamo naša vozila na -40°C i pečemo ih na 50°C. Udobnost i smirenost nisu nikada daleko, ni na najudaljenijim lokacijama.

  • OFF-ROAD VOŽNJA
   OFF-ROAD VOŽNJA

   Od ledene testne staze Arjeplog u Švedskoj do nepopustivog pustinjskog pjeska u Dubaiju, garantiramo da naše legendarne performanse na svakom terenu ostaju stalne u svakom vozilu.

  Performanse

  Održivost