– Zabavite se odabirom od preko 45,000 besplatnih audio knjiga

VAŠA INCONTROL APPS ZABAVA

 • MYTUNER PRO
  MYTUNER PRO

  Više od 30,000 radio stanica i 1 milion podcast-a iz 120 zemalja na dohvat vaših prstiju, od sporta do vjesti, glazbe i puno drugih. Pretraživajte stanice i podcast-e po zemlji/gradu i vrsti, kreirajte vašu Favourites listu i slušajte je doma ili u inozemstvu, u vašem autu ili na vašem pametnom telefonu, tabletu ili Apple TV/wearable.

 • STITCHER
  STITCHER

  Stitcher vam omogućava slušanje vaših omiljenih vjesti, komedija, sportskih i talk šoua na zahtjev. Otkijte najbolje od kanala NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab i preko 20,000 šoua, podcast-a i živih stanica.

 • AUDIO KNJIGE
  AUDIO KNJIGE

  Preuzmite ili koristite stream audio knjige iz naše knjižnice od preko 45,000 besplatnih audio knjiga, uključujući bestselere, nova izdanja i klasike svakog žanra.

PUTOVANJE I POGODNOSTI

 • ACCUWEATHER
  ACCUWEATHER

  Weather for Life pruža vam najbolju moguću informaciju o vremenu pomoću Superior Accuracy™, za svaku lokaciju, s hands-free pogledom trenutnih vremenskih uvjeta, predviđanja svakog sata, upozorenja u slučaju lošeg vremena i MinuteCast® pregled, sve to dok vozite sigurno i bez ometanja.

 • GENIUS MAPS
  GENIUS MAPS

  Genius Maps je premium GPS rješenje navigacije za iPhones i Android telefone. Sve mape su spremljene na vašm uređaju, tako da nemate trošak roaminga i vaša baterija traje duže. Široka paleta Genius Maps značajki jednaka je ili veća od profesionalnih navigacijskih sustava.

 • SYGIC
  SYGIC

  Sygic je offline GPS navigacijski sustav koji svaki dan pomaže 33 miliona ljudi da putuju sigurno i pouzdano u 115 zemalja.

 • PARKOPEDIA
  PARKOPEDIA

  Parkopedia je najveći poslužitelj informacija o parkiralištima u svijetu koju koriste online milioni vozača svaki mjesec preko svoje aplikacije na pametnom telefonu. Parkopedia daje detaljne informacije o 28 miliona parkirnih mjesta u preko 90,000 objekata u 6,000 gradova u 40 zemalja.

 • GLYMPSE
  GLYMPSE

  Glympse je brz, besplatan i jednostavan način za djeljenje vaše lokacije koristeći GPS praćenje u realnom vremenu s vašim prijateljima i obitelji.

 • HOW TO OPERATE INCONTROL APPS
  HOW TO OPERATE INCONTROL APPS

  Nakon povezivanja s vašim pametnim telefonom, aplikacije InControl mogu se kontrolirati s dodirnog zaslona vašeg vozila. Da biste saznali kako instalirati aplikacije InControl i potražiti kompatibilne aplikacije, obratite se svojoj lokalnoj Land Rover web stranici ili lokalnom prodavatelju. Nakon preuzimanja odabranih aplikacija, povežite svoj smartphone putem USB priključka unutar vozila kako biste ih mogli koristiti kroz zaslonu na dodir vašeg vozila.

 • KOMPATIBILNI UREĐAJI
  KOMPATIBILNI UREĐAJI

  Aplikacije InControl dostupne su na većini pametnih telefona Android i Apple iOS. InControl Apps neprimjetno funkcionira pomoću zaslonu na dodir vašeg vozila. Planirajte, otkrijte i ostanite povezani s aplikacijama optimiziranima za vozila.

  Provjerite kompatibilnost