CONNECT PRO


Dostupno samo uz Land Rover Touch Pro. Connect Pro* sačinjen je od InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium i Pro Services, i osmišljen je kako bi unaprijedio vaše iskustvo unutar i izvan vozila, osiguravajući vam da vaši putnici uživaju u putovanju dok ostanu povezani s cijelim svijetom.

Pogledajte film

CONNECT PRO FUNKCIJE

 • PRO SERVICES
  PRO SERVICES

  Pro Services je paleta jedinstvenih usluga navigacije dostupna kao dio od Connect Pro paketa zaTouch Pro.

  Doznajte više
 • WI-FI HOTSPOT
  WI-FI HOTSPOT

  Wi-Fi Hotspot isporučuje 3G Wi-Fi hotspot u vašem vozilu, omogućujući vašim putnicima mogućnost povezivanja do 8 uređaja s internetom.

  Doznajte više
 • REMOTE PREMIUM
  REMOTE PREMIUM

  Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, aplikacija Land Rover Remote app omogućuje vam komuniciranje s vašim Land Roverom s bilo kojeg mjesta na svijetu.**

  Doznajte više
 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps predstavlja vozilu optimizirani interaktivni skup aplikacija koje omogućuju streaming medija, usluge oblak i usluge temeljene na lokaciji i još mnogo toga - putem USB priključka.*

  Doznajte više

CONNECT


Connect nudi vam tri ključne značajke: InControl aplikacije koje omogućuju korištenje kompatibilnih aplikacija za pametne telefone putem zaslona na dodir , Wi-Fi Hotspot koji postavlja mrežu u vozilu za do 8 uređaja i Remote Premium koji vam omogućuje interakciju s vašim vozilom na daljinu.

CONNECT FUNKCIJE

 • WI-FI HOTSPOT
  WI-FI HOTSPOT

  Wi-Fi Hotspot isporučuje 3G Wi-Fi hotspot u vašem vozilu, omogućujući vašim putnicima mogućnost povezivanja do 8 uređaja s internetom.

  Doznajte više
 • REMOTE PREMIUM
  REMOTE PREMIUM

  Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, aplikacija Remote Premium omogućuje vam komuniciranje s vašim Land Roverom na daljinu.**

  Doznajte više
 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps predstavlja vozilu optimizirani interaktivni skup aplikacija koje omogućuju streaming medija, usluge oblak i usluge temeljene na lokaciji i još mnogo toga - putem USB priključka.

  Doznajte više

PROTECT


Protect uključuje Remote značajke, Land Rover Optimised Assistance i SOS poziv za hitne slučajeve. Provjerite razinu goriva na daljinu, pronađite svoje vozilo u zauzetom parkiralištu, snimite putovanja i pratite prozore i vrata s pametnog telefona. Land Rover Optimized Assistance prenosi podatke o lokaciji i dijagnostici vozila vašem ugovorenom servisu za popravak u slučaju sudara. U ozbiljnijem događaju, SOS Emergency Call može slati informacije hitnim službama, uključujući i lokaciju, kao i povezivanje putem telefona.**

PROTECT FUNKCIJE

 • REMOTE ESSENTIALS
  REMOTE ESSENTIALS

  Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, Remote Essentials omogućuje vam povezivanje s vašim Land Roverom s bilo kojeg mjesta, na primjer, provjeru statusa vrata ili goriva..

  Doznajte više
 • LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE
  LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

  U slučaju sudara,možete izravno nazvati Land Rover Assistance tim pritiskom na gumb s lijeve strane konzole ili na Assistance na zaslonu u sklopu aplikacije Remote smartphone.

 • SOS EMERGENCY CALL
  SOS EMERGENCY CALL

  U slučaju nesreće i aktiviranju zračnih jastuka, SOS Emergency Call može slati informacije hitnim službama, uključujući i lokaciju, kao i uspostavljanje veze s vama putem telefona.

SECURE TRACKER


Ako netko provaljuje ili nezakonito pomiće vaš Land Rover , Secure Tracker upozorava Vas i Centar za praćenje ukradenih vozila kako bi pomogao u otkrivanju i povratku vašeg vozila što je prije moguće.

Doznajte više