• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac profinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najprijemčiviji Land Rover ikada.

 • NOVI RANGE ROVER Velar

  NOVI RANGE ROVER Velar

  Naš najprofinjeniji i najsposobniji medium SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 međunarodnih nagrada i još stižu

 • POTPUNO NOVI DISCOVERY

  POTPUNO NOVI DISCOVERY

  Naš dosad najsvestraniji SUV

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Najsvestraniji kompaktni SUV

 • naša vozila

  naša vozila

Naša najluksuznija specifikacija do sada, ovo vozilo izrađeno je preciznošću i brigom, kulminirajući izvrsnom pažnjom za detaljima.

JOHN EDWARDS
MANAGING DIRECTOR SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Dizajn

VANJŠTINA

SVAutobiography je dizajniran i konstruiran od Special Vehicle Operations (SVO) - Land Rover-ov centar izvrsnosti za izvrsne dorade, luksuzne izvedbe i modele s performansama. Svaki izrađeni detalj odiše profinjenošću i pažnjom za detalje, od jedinstvene prednje maske, grubog "Range Rover" natpisa na poklopcu motora i prtljažniku do ekskluzivnog SVAutobiography natpisa na prtljažniku. Naš reprezentativni model utjelovljuje sve što Range Rover predstavlja.

UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost modela SVAutobiography Long Wheelbase je utjelovljenje rafiniranog, sofisticiranog i lagodnog života. Nepogrešiv osjećaj za detalje je u svemu što vidite i dotaknete. Od stražnje središnje konzole s hladnjakom za boce i električnim stolićima do jedinstvenog dizajna sjedala s naslonom za noge, vozilo odiše pouzdanošću, profinjenošću i smirenošću. Unutrašnji detalji s hrapavom završnom obradom, kao što su: Stop/Start dugme, rotacijsko dugme izmjene prijenosa, kontrola podešavanja naslona za ruku i Satin Brushed držači čaša naglašavaju profinjeni izgled. Daljinski ključ je također s hrapavim detaljima i Autobiography natpisom.

Pronađite zastupnika

Osebujne značajke

 • GRUBI DIZAJN DETALJA
  GRUBI DIZAJN DETALJA

  Unutrašnji detalji s hrapavom završnom obradom nalaze se na različitim unutrašnjim elementima kao što su: Stop/Start dugme, rotacijsko dugme izmjene prijenosa, kontrola podešavanja naslona za ruku, nožne pedale, pa čak i na daljinskiom ključu. Ovi elementi upotpunjeni su Satin Brushed držačima čaša, čvrstim metalnim kukama za odjeću s grubim detaljima i čvrstim metalnim rubovima šina sjedala.

 • FUNKCIONALNOST SJEDALA
  FUNKCIONALNOST SJEDALA

  Stražnja sjedala Executive klase vrhunske udobnosti, ova dva neovisna sjedala posjeduju memoriju, električni naslon za glavu, središnju konzolu za ruke, podešavanje donjeg dijela sjedala, masažu i električni nagib naslona. Individualna sjedala odvojena su elegantnom konzolom u kojoj se nalazi kontrolna ploča i opcijski hlađeni spremnik.

 • ELEKTRIČNI STOLIĆI
  ELEKTRIČNI STOLIĆI

  Prekrasno uređeni stražnji dio unutrašnjosti opremljen je električnim stolićima. Dostupni su s Ebony kožom ili s drvenim umetcima. Integrirana USB utičnica omogućava napajanje nadohvat ruke.

 • MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEMTM
  MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEMTM

  Ovaj 1700 Watt sustav posjeduje 29 zvučnika i dvo-kanalni subwoofer, koji su postavljeni na idealnim pozicijama diljem vozila. Sustav također uključuje Meridian Trifield tehnologiju, kako bi kreirao koncertno iskustvo za sve putnike.

Motori na prvi pogled

Motor Ubrzanje 0-100km/h
in secs
Maksimalna brzina km/h Maksimalni okretni moment Nm Grad l/100km Otvoreno l/100km Kombinirano l/100km CO2 Emisije g/kg
LR-TDV6 AUTOMATIC (4WD) 3.0 litarski Diesel (258KS) sa Stop/Start sustavom Automatski mjenjač s osam brzina KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL 8.3 209 600 7.8 6.4 6.9 182
LR-SDV8 AUTOMATIC (4WD) 4.4 litarski Diesel (339KS) sa Stop/Start sustavom Automatski mjenjač s osam brzina KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL 7.2 218 740 10.8 7.6 8.4 219
LR-V8 Supercharged AUTOMATIC (4WD) 5.0 litarski Petrol (375KS) sa Stop/Start sustavom Automatski mjenjač s osam brzina KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL *Maksimalna brzina za V8 Supercharged je 250km/h (155mph) kada je naznačena, s kotačima od 22". Sve prikazane vrijednosti su za standardnim međuosovinskim razmakom. 5.5 225/250* 680 18.3 9.8 12.8 299

ODABERITE VAŠ MODEL

 • HSE
 • VOGUE
 • AUTOBIOGRAPHY
 • SVAutobiography DYNAMIC
 • SVAutobiography LONG WHEELBASE