• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac profinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najprijemčiviji Land Rover ikada.

 • NOVI RANGE ROVER Velar

  NOVI RANGE ROVER Velar

  Naš najprofinjeniji i najsposobniji medium SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 međunarodnih nagrada i još stižu

 • POTPUNO NOVI DISCOVERY

  POTPUNO NOVI DISCOVERY

  Naš dosad najsvestraniji SUV

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Najsvestraniji kompaktni SUV

 • naša vozila

  naša vozila

Opcije i dodatna oprema

Opcije i dodatna oprema Sve opcije neće biti dostupne kod svih modela. Za više informacija molimo kontaktirajte vašeg Land Rover zastupnika.

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  SVO PREMIUM PAKET

  Naglasite izgled vašeg Range Rover Sport-a s jednom od boja iz naše SVO Premium palete.

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  PERSONALIZIRAJTE VAŠU VANJŠTINU

  Stealth paket stvara upečatljiviji izgled sa Satin Black vanjskim detaljima. Bright paket je dostupan bez doplate kod modela Range Rover Sport Autobiography s Dynamic paketom, koji uključuje Atlas Silver vanjske detalje, kao što su natpis na poklopcu motora i prtljažniku, mrežice otvora za ventilaciju na blatobranima i Indus Silver poklopci na kukama za vuču.

  Konstruirajte vlastiti automobil

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  OSEBUJNA VOZILA, OSEBUJNI KOTAČI

  Range Rover Sport je najagilniji, najdinamičniji i najeksplozivniji Land Rover ikada, dostupan s izborom odgovarajućih kotača. Ekskluzivni premium kotači su na raspolaganju u više obrada i materijala. Raspoloživi su u dimenzijama od 19", 20",21" i 22", pomažući vam da kreirate vozilo koje izražava vašu individualnost.

  Konstruirajte vlastiti automobil

  Unutašnje opcije

  • MASAŽA U POKRETU
   MASAŽA U POKRETU

   Za naglašenu udobnost vozača i suvozača, prednja električna sjedala od Oxford kože, pomična u 20 smjerova, mogu memorirati vašu omiljenu poziciju i ponuditi pet programa za masažu.

  • UPEČATLJIVE BOJE
   UPEČATLJIVE BOJE

   Svaki milimetar unutrašnjosti Range Rover Sport-a je suvremeno i lijepo dizajniran, kao i njegova vanjština. Na raspolaganju su do 18 kombinacija boja s Dynamic paketom, koji uključuju kombinacije boja kao što su Ebony/Pimento i Ebony/Tan.

  • UDOBNOST U SVIM UVJETIMA
   UDOBNOST U SVIM UVJETIMA

   Odaberite grijana i hlađena prednja i stražnja sjedala za sve vremenske prilike, s tehnologijom hlađenja za vruće dane i ugodnom toplinom za ledena jutra.

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  DODATNA TERENSKA SPOSOBNOST

  Off-Road paket podiže terenske sposobnosti vozila do novih visina, uključujući sustave: Terrain Response 2, All Terrain Progress Control (ATPC), prijenosna kutija s dvije brzine i, kod određenih motora, prilagodljivu dinamiku (Adaptive Dynamics).

  Konstruirajte vlastiti automobil

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  DINAMIČNE PERFORMANSE NA CESTI I TERENU

  Naglasite već savršene sposobnosti Range Rover Sport-a na cesti i terenu s paketom opreme On-Off Road, koja uključuje transmisiju s dvije brzine, Terrain Response 2, All Terrain Progress Control, Dynamic Response s Dynamic Mode i Torque Vectoring sustave.

  SKINITE BROŠURU

  Dodatna oprema

  • VANJSKA DODATNA OPREMA
   VANJSKA DODATNA OPREMA

   Dodajte još više individualnosti vašem vozilu s paletom SUV dodatne opreme; od bočnih stepenica i bočnih zaštitnih cijevi do prednje i stražnje zaštite podvozja od nehrđajučeg čelika.

  • UNUTAŠNJA DODATNA OPREMA
   UNUTAŠNJA DODATNA OPREMA

   U svako vrijeme možete nadograditi Land Rover Approved dodatnu opremu; od premium tepiha do personaliziranih natpisa na pragovima. Ova oprema omogućava vam stvaranje vlastitog inspirativnog okruženja.

  • NOŠENJE I VUČA
   NOŠENJE I VUČA

   Odaberite specijaliziranu dodatnu opremu za nošenje i vuču, uključujući krovne nosače i vučne kuke, kako bi odgovarale vašem životnom stilu i optimizirale sposobnosti Range Rover Sport-a.

  • KOTAČI I DODATNA OPREMA
   KOTAČI I DODATNA OPREMA

   Personalizirajte izgled vašeg vozila s kotačima od lake legure. Dostupni su u više dimenzija, stilova i obrada. Premium kapice ventila mogu još više naglasiti vaš odabir.